About شرایط ثبت شرکت سهامی خاص

 شرایط تشکیل مجمع عمومی در شرکت با مسئولیت محدود سخت تر از یک شرکت با سهامی خاص است.

در این مرحله که به امضای اوراق معروف است؛ تقاضا نامه ها و وکالت نامه توسط کارفرما تایید و امضا میشود.

توجه داشته باشید حجم فایل‌ها بایستی کمتر از یک مگابایت باشد. جهت کاهش حجم عکس‌ می‌توانید از ابزارهای آنلاین کمک بگیرید.

مرحله بعدی نیز بایستی آدرس دقیق محل نصب از جمله کد پستی، پلاک، طبقه و واحد را مشخص کنید. همچنین جهت مکاتبات ضروری نیز به درج کد پستی و نشانی مکانی دیگر نیاز است.

اولین مرحله عقد قرارداد است؛ باید قرارداد ثبت شرکت با سهامی خاص ایجاد شود و شما می توانید قرارداد شرکت خود را هم به صورت حضوری و هم به صورت تلفنی و حتی از طریق سایت ها و آنلاین انجام دهید.

۲- اعلام رفع نقص پرونده (در این صورت مدارک جهت رفع نقص به نشانی شما عودت میشود)

مهمترین گام از مراحل ثبت شرکت همین گام است. شاید در میان گام‌های دیگری که در این مقاله بررسی می‌کنیم، ساده‌ترین آنها در فرایند تاسیس شرکت همین انتخاب شرکاء و سهامداران به نظر بیاید اما مهمترین است چرا که اگر در ابتدای کار در انتخاب شرکاء و سهامداران شرکت که قرار است سرمایه، کار، اندیشه، تخصص، انرژی و زمان خود را در قالب شرکت بیاورند و با یکدیگر در سود و زیان شرکت شریک شوند، دقت لازم به عمل نیاید می تواند شرکت را در طول حیاتش با مشکلات و چالش های گوناگونی رو به رو سازد که گاهی کار تا جایی پیش می رود که منجر به انحلال شرکت می شود.

۹ – ارتباط بین اشخاص : در صورت وجود نماینده و یا وکیل در شرکت نام وکیل در این قسمت ذکر می گردد.

سپس نوبت به واردسازی اطلاعات اولیه می‌رسد که شامل انتخاب استان، شهر، نوع کاربری محلی که برای آن تقاضای تلفن ثابت می‌دهید و تعداد خط درخواستی می‌رسد.

راه ساده‌تر درج شماره تلفن همراه و کلیک روی گزینه ورود است. سپس کد تاییدیه‌ای به شماره موبایل‌تان ارسال شده و پس از درج آن می‌توانید وارد سامانه شوید.

سمت امضاء کننده دفتر: این فیلد به سمت شخص امضاء کننده دفتر اختصاص داده شده است که یا باید از مدیران دفتر باشد یا باید از شرکاء و سهامداران دفتر؛ اگر هم شخص وکیل باشد باید گزینه وکیل انتخاب شود.

ثبت تغییرات شرکت در سایت ثبت شرکتها در مرحله بعد وارد بخش «اطلاعات جلسه» خواهید شد. پر کردن تمامی فیلد‌های ستاره دار الزامی بوده و باید با دقت بالایی صورت گیرد.

در شرکت های سهامی خاص، انتخاب بازرس از واجبات است اما در شرکت با مسئولیت محدود اینطور نیست و این امر کاملا اختیاری است.

در هر شرکتی سمت هایی همچون مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نایب رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره وجود دارد و همچنین بسته به نوع شرکت ممکن است بازرس اعم از بازرس اصلی و علی البدل هم وجود داشته باشد که ادامه باید ضمن تعیین سمت هر کدام از اعضاء شرکت، وضعیت حق امضاء در شرکت را نیز تعیین نمایید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *